İğdır'a İmplant Diş Tedavi Hizmeti Verilecek

Iğdır'da implant diş tedavisi yapılacak olan diş polikliniği düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İğdır'a İmplant Diş Tedavi Hizmeti Verilecek
Diş polikliniğin açılışına İl Sağlık Müdürü Dr. Alparslan Erol, Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, Iğdır Belediye Başkan Vekili Ayşegül Yaşar, Azerbaycan Kars Başkonsolos Yardımcısı Asiman Aliyev, siyasi parti temsilcileri ve diğer yetkililer katıldı.

Açılışta açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Erol, implant diş tedavi polikliniğinin Iğdır için önemli olduğunu, bu hizmetin burada verilmesinin bir şans olduğunu ifade etti.

Diş sağlığının önemine dikkat çeken Erol, açılan diş polikliniğin hayırlı olması temennisinde bulundu

Diş polikliniğinin uzman hekimi Mustafa Alim ise, poliklinikte implant tedavisinin yanında birçok diş sağlığı hizmeti sunacaklarını belirtti.

Alim, "Burada iki hekim olarak görev yapıyoruz. Ben ve arkadaşım Mikail Ömergil, tedavi konusunda uzmanlık eğitimi aldık. Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Van illeri ile ilçelerinin yanı sıra bölge illerden hasta kabulümüz var. Iğdır'da dişleriyle ilgili sorun yaşayan vatandaşların tedavi için Erzurum'a gitmek zorunda kaldığını herkes biliyor. Açtığımız bu poliklinik sayesinde bu sorunu çözeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Ağrısız ve sızısız diş tedavisi yaptıklarını ifade eden Alim, "Iğdır'a ilk defa implant ortodontik (tel) tedavisi için kollarımızı sıvadık. Polikliniğimizi hizmete açtık, diş sağlığıyla ilgili sorun yaşayan herkesi polikliniğimize bekliyoruz. Bu tedaviler bölgede en yakın Erzurum'da yapılıyor. Açtığımız poliklinikle bölge halkına hizmet vermeye başladık. Kars, Ağrı ve Ardahan'a yakınız, vatandaşlarımıza modern bir ortamda diş tedavisi için hizmet etmeye çalışacağız. Biz bu konuda gerekli çalışmalarımızı yapıp vatandaşlarımıza diş sağlığı ile ilgili her türlü eğitim ve bilgiyi vermeye çalışacağız. Gerekirse cadde ve sokakları dolaşıp diş sağlığı ile ilgili insanları bilgilendireceğiz. Bize ulaşmak isteyen vatandaşlarımız web sitemizden randevu alabilirler. Amacımız en iyi diş sağlığı hizmeti sunmaktır’’ şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından polikliniğin açılışı yapıldı.
Kaynak: İHA