Bakan Yıldız’dan Şehit Ailesine Ziyaret

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, geçtiğimiz yıl Hakkari’de şehit olan Bekir Yeşilyurt’un ailesini ziyaret etti.

Bakan Yıldız’dan Şehit Ailesine Ziyaret
Felahiye’de yaşayan Yeşilyurt ailesinin ziyaretine, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Vali Orhan Düzgün katıldı.

Ziyarette konuşan Vali Orhan Düzgün, “Bugün bu topraklar üzerinde huzur içerisinde yaşayabiliyorsak bu topraklar için canını feda eden şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Burada şehit babası Ali beye ve geride kalan çocuklarına sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ise, şehit babası Ali Yeşilyurt ile telefonlaştıklarını belirterek, “Biz Bekir’lerimizle beraber onların minnetle, şükranla, rahmetle andığımız o kardeşlerimizle beraber şuanda bu ülkede huzuru sağlamış durumdayız. Kendileri kanları ile beraber hamd olsun bu toprağın savunucuları oldular. Bizlerde şehit ailelerimiz ve gazilerimizle bayramlarda beraber olurken bunların sembolik tören olarak kalmasını istemiyoruz. Biz gönlümüzden, kalbimizden hissetiğimiz gibi olmasını istiyoruz. Bu açıdan kendilerini ziyaret etmek istedik. Kendilerine teşekkür ediyor, Bekir’imize Allah’tan rahmet diliyoruz” diye konuştu.

Şehit babası Ali Yeşilyurt da Bakan Yıldız’ın ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA