Evrenseki Beach Park’ta Voleybol Heyecanı Sona Erdi

Antalya'nın Manavgat ilçesi Evrenseki belde Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Evrenseki Plaj Voleybolu Turnuvası final karşılaşmalarıyla sona erdi.

Evrenseki Beach Park’ta Voleybol Heyecanı Sona Erdi
Evrenseki Beach Park’ta gerçekleştirilen final karşılaşmaları sonucunda şampiyonluğu Başarı Bilim Anadolu Lisesi’ni 2-0 mağlup eden Sea Shell Hol.Öncel Klima ekibi kazandı. Turnuvada üçüncülük Erdem Motor’u 2-0 yenen Başarı Koleji’nin oldu. Turnuvanın en centilmen takımı olarak Yılmaz Mimarlık seçildi.
Ödül töreninde konuşan Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, amaçlarının bölgede sosyal ve sportif aktiviteleri arttırmak olduğunu ifade ederek, “Bu sene Evrenseki Plaj Voleybolu Turnuvası’nın 6’ncısı düzenledik. Turnuvamız artık geleneksel hale geldi” dedi.

Turnuvaya gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyleyen Başkan Barut, “Manavgat’ta voleybol oldukça seviliyor.Gelecek yıllarda bu turnuvanın başarılı bir şekilde devam etmesini diliyorum” dedi.

Törende organizasyon komitesi, hakemler ve katılan takımlara plaket verilirken, turnuvada üçüncü olan Erdem Motor’a kupası Özel Başarı Bilim Anadolu Lisesi Müdürü Refik İnci, üçüncü olan Başarı Koleji’ne Hüseyin Öz, ikinci olan Başarı Bilim Anadolu Lisesi’ne okul müdürü Refik İnci ve şampiyon Sea Shell Hol.Öncel Klima’ya Belediye Başkanı Recep Barut tarafından kupaları verildi

Kaynak: İHA