Manisa Belediyesi'ne Hizmet Teşekkürü

MHP Akhisar İlçe Başkanı Ali Çavdar, Akhisar’a bağlı köylerin muhtarlarıyla birlikte Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Manisa Belediyesi'ne Hizmet Teşekkürü
Kendilerine kısa sürede verilen randevu nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür eden MHP Akhisar İlçe Başkanı Ali Çavdar, “Dün akşam saat 18.00 civarında sizi arayıp, randevu talep ettik. Kısa sürede hemen geri dönüş yaptınız. O nedenle size ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretleri nedeniyle Çavdar ve köy muhtarlarına teşekkür eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Sizlerle değerli Başkan sayesinde bir araya geliyoruz. Kapımız her zaman açık. Akhisar’a geldiğimde de bunu ifade etmiştim. Ne eksikleriniz varsa, her türlü yardımı yapacağımızı ifade etmiştik. Çok şükür bugüne kadar Manisa Merkez başta olmak üzere tüm belde ve köylerimize hizmet yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Tabi ki bu yelpazeyi daha da ilçelerimize yayabilme noktasında çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

“BAĞ YOLLARINA NEŞTER VURDUK”
Geçtiğimiz hafta içerisinde Çobanisa, Hamzabeyli, Hacıhaliller bölgesinde stabilize asfaltlama çalışmaları yapıldığını da hatırlatan Başkan Ergün, “O bölgede bağları bulunan vatandaşlarımız yıllardan beri tozdan şikayetçiydi. Buna neşter vurduk. Bundan kurtulmuş oldular. Bunun yanında çöp konteyneri olsun, oturma bankları, cami aydınlatmaları, otobüs durakları olsun bilfiil bu çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tabi belli bir program dahilinde. Geride kalan süre içerisinde bunlara devam edeceğiz. Tabi işin arkası paraya geliyor. Çok şükür Rabbim buna da yardımcı oluyor. Biz de hizmet gidecek yerlere ulaşmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

“BELEDİYELER İÇİN BİNA ARANIYOR”
Büyükşehir olacak Manisa’nın belediye ve kaymakamlık binaları konusunda sıkıntı yaşamaması için Manisa Valiliği ile birlikte istişare halinde olduklarını da belirten Başkan Ergün, alternatif bina arayışında olduklarını kaydetti.

Manisa İl Özel İdare binasının kaymakamlık olarak kullanılacağını belirten Ergün, Şehzade ve Yunus Emre ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin de dahil edilmesiyle 3 adet binaya ihtiyaç duyulduğunu da sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA