Havza Belediye Başkanı İkiz'den Ödüllü Peyzaj Mimarı Erol'a Teşekkür

SAMSUN - Havza Belediye Başkanı Murat İkiz. Havza için "Akıllı Park" Projesini de hazırlayan Süleyman Demirel Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarı Doç. Dr. Ulvi Erhan Erol'un, Almanya'da katıldığı Bahçe Fuarı'nda "Ters Bahçe" Projesi ile gümüş madalya kazandığını belirterek, Erol'a teşekkür etti.

İkiz, düzenlediği basın toplantısında, Doç. Dr. Erol'un Almanya'nın Hamburg şehrinde 13-28 Temmuz arasında düzenlenen Uluslararası Bahçe Fuarı'nda Ters Bahçe Projesi ile uluslararası bir başarıya imza attığını söyledi.

Gümüş madalya kazanan Erol'un ödülünü Almanya Başbakanı Angela Merkel'den aldığını belirten İkiz, yurt dışındaki bir yarışmada Türkiye'nin adını duyuran Doç. Dr. Ulvi Erhan Erol'la gurur duyduklarını ifade ederek, şunları dile getirdi:

"Doç. Dr. Ulvi Erhan Erol hocamız hazırlamış olduğu proje ile ülke olarak bizleri onurlandırmıştır. Doç. Dr. Ulvi Erhan Erol hocamızın Havza için hazırlamış ve hayat geçirmiş olduğu Akıllı Park kuruluğu günden itibaren ülkemizde bir çok başarıya imza atmış ve çok sayıda ödül almıştı. Bunlardan birisi de Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'dan aldığımız ödüldür. Sayın hocama Akıllı Park projesi ile Havzamıza ve Ters Bahçe isimli projesi ile Türk halkına yaşatmış olduğu gurur için teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim."

Kaynak: AA