Sahte Siyasi Parti Hesapları Güldürüyor

Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açılan sahte siyasi parti hesapları, paylaşılan yazılar ile takipçilerini güldürüyor.

Sahte Siyasi Parti Hesapları Güldürüyor
Türkiye’deki internet kullanıcılarının en yoğun kullandığı sosyal platformlardan biri olan Twitter’da açılan resmi hesapların yanı sıra resmi kurumlar ile dalga geçilmek için de çok sayıda hesap açılıyor. Bunlardan en çok ilgi gören hesaplar Anavatan Partisi ve HAS Parti’nin hesapları olurken, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da bu sahte hesapları yakından takip ediyor. Siyasi partilerin yaptıkları icraatlar ve az sayıdaki oy oranlarına espri ile bakılan bu hesapları binlerce kişi takip ediyor. Yüzlerce kişi tarafından paylaşılan hesaplardaki tweetlerden bazıları şöyle:
“Anavatan Partisi:
-Meclis’e girebilmemiz için seçim barajının 7’ye düşmesi lazım. Yüzde 7 değil, normal 7, düz 7. Hani var ya 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7. O kadarız çünkü.

-Taksim’de iftar yapmasına izin verilen tek parti biziz. İzin istemiyoruz zaten, 4 kişi döner yiyoruz. Kimse parti iftarı olduğunu anlamıyor.

-ANAP Grubu’nun Meclis tatildeyken ülkeyi biz yönetelim önerisi reddedildi.

-Misafirliğe giderken eve hırsız girmesin diye evin ışıklarını açık bırakanların partisiyiz.

-Eski Genel Başkanımız Mesut Yılmaz, sıcak Türkiye gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu: “Sıcak bir şey değil de nem çok fena”
HAS Parti:
-HAS Parti Genel Başkanı Sayın Ali Cengiz Cırcıroğlu Anadolu Üniversitesi AOF Sosyoloji Bölümü’nü kazanmıştır, partimizde büyük coşku var.

-HAS Parti MYK toplantısına gelmeyip kahvede okey oynayan genel başkan yardımcılarımızı kınıyoruz.

-Sahibinden devren siyasi parti”
Kaynak: İHA