Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik'in Ev Ziyareti

GAZİANTEP - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, iftar öncesi ev ziyaretinde bulundu.

Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Çelik, iftar öncesi Güzelvadi Mahallesi'nde bazı aileleri ziyaret etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Çelik, Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Yeşilvadi'nin Türkiye'nin sayılı parklarından birisi olacağını belirtti.

Parktaki çalışmaların 24 saat devam ettiğini vurgulayan Çelik, şunları kaydetti:

"İnanıyorum ki kısa sürede tamamlanacaktır. Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'nu bu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Yeşilvadi'nin tamamlanmasıyla bugün aile ziyaretinde bulunduğumuz Güzelvadi Mahallemiz de kentsel dönüşüm alanında olacaktır. Kentsel dönüşüm noktasında önemli çalışmalara imza atan Başkanımız burada da kentsel dönüşüm yapmayı planlıyor. Şahinbey Belediyemiz sosyal yardımlar noktasında da ihtiyaç sahibi ailelerimize gerekli yardımları yapıyor. Bizde sembolik olarak bir ailemizi ziyaret ederek, sorunlarını dinledik ve sohbet ettik."

Ziyarete, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, Halil Mazıcıoğlu, Ali Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer eşlik etti.

Kaynak: AA