Başkan Tuna, Sivil Toplum Kuruluşlarının Da Takdirini Topluyor

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, halkın ve sivil toplum kuruluşlarının takdirini toplamaya devam ediyor.

Başkan Tuna, Sivil Toplum Kuruluşlarının Da Takdirini Topluyor
“Belediye dert kapısıdır” diyerek herkesin derdine çare bulmaya çalışan Başkan Tuna’ya çalışmalarından dolayı bir teşekkür de İnsani Yardım Vakfı’ndan (İHH) geldi. İnsani Yardım Vakfı Ankara Şube Başkanı Mustafa Sinan, Suriyeli vatandaşlara yardım götürülmesi için emek veren Başkan Tuna’ya teşekkür ederek tuğra hediye etti.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, halkın beğenisini kazanmaya devam ediyor. Başkan Tuna, vatandaştan olduğu kadar muhtarlardan ve sivil toplum kuruluşlarından da tam not alıyor. Yurt içi ve yurt dışı yaptığı yardımlarla adını duyuran İnsani Yardım Vakfı(İHH), Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya yardım ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ramazan boyunca iftar ve sahur yemekleriyle Adeviye’deki vatandaşlara yemek götüren Vakıf, Suriye’deki yardım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vakıf, Cilvegözü sınır kapısı ve Şanlıurfa’da tırlarla vatandaşlara yemek götürüyor. Her gün 9 bin Suriyeli vatandaşa yemek yardımı yapıldığını belirten Ankara İHH Yönetim Kurulu Üyesi ve Sincan Temsilcisi Ali Ekber Yaradılmış, Sincan Belediyesi’nin Belediye Meclis kararı ile Suriyeli kardeşlerimize yardımda bulunduğunu ifade etti.

İnsani Yardım Vakfı Ankara Şube Başkanı Mustafa Sinan’da Suriyeli vatandaşlara yardım götürülmesi için emek veren Başkan Tuna’ya teşekkür ederek tuğra hediye etti.

Başkan Tuna’ya çalışmalara verdiği destek için teşekkür eden Ankara İHH Yönetim Kurulu Üyesi ve Sincan Temsilcisi Ali Ekber Yaradılmış, “Sincan’ımıza ve Sincanlı’mıza yapmış olduğu maddi ve manevi hizmetlerden, ağabeyliğinden ve İHH’ya verdiği destekten dolayı İHH adına çok teşekkür ediyorum. Suriye’de yardımımızı bekleyen kardeşlerimize Vakıf olarak her gün yemek götürüyoruz. Türk halkının verdiği desteklerle 3 yıldır kardeşlerimizin karnı doyuyor. Belediyemiz ve Başkanımız da bu hassas konuya kayıtsız kalmayarak yardımda bulundu. Belediye Başkanımız Mustafa Tuna olmak üzere bu hayırlı işe vesile olan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA