Karahalil Köyünde Çok Amaçlı Salon Açılışı

SAMSUN - Havza ilçesine bağlı Karahalil köyünde tamamlanan çok amaçlı salon hizmete açıldı.

Açılışa, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Adem Tol, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, İlçe Emniyet Müdürü Arıkan Yücedağ, AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Karahan, binanın yapımına katkıda bulunan Avukat Fahri Alpaslan, davetliler ve köy halkı katıldı.

Karahalil köyü cami altında bulunan salonda davetlilere yemek ikram edildi.

Avukat Fahri Alparslan, yaptığı konuşmada, "Köyümüzün birçok aldığı hizmette bizlerin de katkısının olması bir vefa borcudur. Garip bir insanın oğlu olarak gözlerimi açtığım köyümde bir şekilde okuyup şimdiki zaman geldik. Bir Karahalil aşığı olan babamın bana bıraktığı bu sevgi ile köyümüz için elimizden geleni yapmaya çalıştık ve çalışıyoruz da, bunların hepsi vesiledir. Biz bu toprağa olan borcumuzu ödüyoruz. İnsanların düğün, nişan ve toplantılarını yapabilecekleri, normal günlerde ise oyun oynamamak kaydı ile kafe olarak kullanacakları bir mekana ihtiyacı vardı. Bunu köy halkının da katkıları ile yapmanın sevinci içindeyiz" dedi.

Belediye Başkanı Murat İkiz de, "Karahalil köyünün düzenlediği birçok etkinlikte Fahri Alpaslan ağabeyimizi görmekteyiz. Köy halkı adına kendisine teşekkür eder yeni açtığımız çok amaçlı salonun Karahalil köyü halkı için hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Konuşmalar sonrası Garnizon Komutanı Yüzbaşı Adem Tol, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Emniyet Müdürü Arıkan Yücedağ ve Av. Fahri Alpaslan tarafından salonun açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak: AA