Sadık Yakut Sarız ve Pınarbaşı’da Vatandaşlarla Bayramlaştı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Sadık Yakut, AK Parti Pınarbaşı ve Sarız ilçe teşkilatları ile bayramlaştı.

Sadık Yakut Sarız ve Pınarbaşı’da Vatandaşlarla Bayramlaştı
Yakut, beraberindeki AK Parti Kayseri il yöneticileri ile birlikte Pınarbaşı ve Sarız ilçelerini ziyaret etti. İlçelerde partililerle bayramlaşan Yakut, sorunlar ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yakut daha sonra Pınarbaşı Kırkgeçit köyünde, Bedir Karahan ilim yayma ve yardımlaşma derneği tarafından organize edilen, Bedir Karahan hazretlerinin 30. Ölüm yıldönümü anma etkinliklerine katıldı.

Ölüm yıldönümü anma etkinliklerine, Pınarbaşı ilçe Belediye başkanı Dursun Ataş, Ak Parti ilçe başkanı Ahmet Çalışkan, Milliyetçi Hareket Parti ilçe başkanı Fehmi Çalışkan, Kayseri Ak Parti il teşkilatı katıldı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bedir Karahan ilim yayma ve yardımlaşma derneği adına Gökhan Karahan, TBMM başkanvekili Sadık Yakut ve ilçe Belediye başkanı Dursun Ataş’a derneğe olan maddi ve manevi katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Burada kısa bir konuşma yapan Yakut’’Bu tür dernekler bir çok insana eğitim veriyor. Ülkemizin geleceği adın çok büyük çalışmalar yapıyorlar. Burada geleceğe yönelik çok güzel insanlar yetişiyor. Binlerce insan bu derneğe gönül vermiş. Allah rızası için bir şeyler yapıyorlar. Allah emeklerini zayi etmesin. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Kaynak: İHA