Feci Kazada Ölen Genç Son Yolculuğuna Uğurlandı

Beşiktaş’ta kadın sürücünün kullandığı otomobilin, motosikletine çarpması sonucu hayatını kaybeden Can Zarp, kilisede düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Kuruçeşme Muallim Naci Caddesi üzerinde meydana gelen kazada mimar olduğu öğrenilen 67 yaşındaki sürücü Semra Ö., otomobiliyle cadde üzerinde sola dönmek için manevra yapınca Can Zarb idaresindeki motosiklete çarpmış ve çarpmanın etkisiyle sürücü Can Zarb olay yerinde hayatını kaybederken, arkasında oturan sevgilisi Gallisaid De Maugnae ise ağır yaralanmıştı. Yaşanan olayın ardından musevi olduğu öğrenilen Can Zarp için bugün Şişli Harbiye’de bulunan Saint Esprit Latin Katolik Katedrali’nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene annesi Nilüfer İskit, John Zarp kardeşleri Joseph Zarp, Lara Zarp ve çok yakını katıldı.

Oldukça kalabalık olduğu görülen tören öncesinde Zarp’ın ailesi kilise girişinde taziyeleri kabul etti. Öte yandan kilisede düzenlenen törene oldukça yoğun katılımın olduğu gözlendi.

Can Zarp’ın arkadaşları, “Çok sıcakkanlı biriydi. Hep böyle içten davranırdı. Tanımanız gerekiyor kelimelerle çok zor anlatılır çok iyi bir insandı” diye konuştu.

Bir diğer arkadaşı ise, “Şoke oldum. 1’den 5’e kadar aynı sınıftaydık. Yan yana beraber oturuyorduk. Hayatımda gördüğüm en mutlu çocuklardan birisiydi” dedi.

Kilisede düzenlenen törenin ardından Can Zarp’ın cenazesi defnedilmek üzere Feriköy Latin Katolik Mezarlığı’na götürüldü.
Kaynak: İHA