Türk Telekom'un İl Müdürlükleri Yarışmasında Ordu Birinci Oldu

ANKARA - Türk Telekom'un il müdürlükleri arasında düzenlediği, yüksek müşteri memnuniyeti, verimlilik ve gelir hedefli performans yarışmasında, Ordu il müdürlüğü haziran ayı birincisi oldu.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamada Saha Yönetimi Başkanlığı'nın "şirket içi gelişim projesi" kapsamında, Türkiye çapındaki tüm il müdürlükleri arasında başlattığı "Türk Telekom İl Müdürlükleri Yarışıyor" etkinliğinin sürdüğü kaydedildi.

Yarışmanın bir yıl devam edeceği belirtilen açıklamada, Türkiye'nin 81 ilinde faaliyet gösteren Türk Telekom İl Müdürlükleri'nin, en yüksek müşteri memnuniyetini yakalamak, arıza ve şikayet oranlarını en düşük seviyeye indirmek ve şirket hedeflerine ulaşmak için çaba gösterdiği ifade edildi.

Türk Telekom Ordu İl Müdürlüğü'nün en yüksek müşteri memnuniyetini, en düşük arıza ve şikayet oranlarını yakalayarak haziran ayı birincisi olduğu kaydedilen açıklamada, Ordu il müdürlüğünde ödül töreni düzenlendiği bildirildi.

Ordu İl Müdürü Hacı Öztürk'ün, birincilik kupasını ve başarı sertifikasını Saha Yönetimi Başkanı Haktan Kılıç'tan aldığı belirtilen açıklamada, her ay kupanın birinci olacak bir başka il müdürlüğüne devredeceği belirtilen açıklamada, yarışma kuralları çerçevesinde bir yıl içerisinde üç defa birinci olan Telekom il müdürlüğünün kupanın kalıcı sahibi olacağının altı çizildi.

Ödül töreninde konuşan Saha Yönetimi Başkanı Haktan Kılıç, yarışmanın hedefinde, il Müdürlüklerinin performans odaklı çalışmalarını sağlamak, performans takibini düzenli ve sürekli hale getirmek, yıllık hedefe göre erken uyarı sistemi oluşturmak ve gelişmesi gereken yönleri düzenli takip ile başarının kalıcı hale getirilmesi olduğunu vurguladı. Kılıç, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Türk Telekom olarak tüm yurt genelinde daima müşteri memnuniyeti öncelikli çalışıyoruz. Verimliliğimizi artırma ve hedeflerimize ulaşma yolunda düzenlediğimiz 'Türk Telekom İl Müdürlükleri Yarışıyor' etkinliği büyük bir heyecanla devam ediyor, il müdürlüklerimiz tatlı bir rekabet içinde yarışıyor. İl müdürlüklerimiz arasında, verimliliği ve müşteri memnuniyetini daha da artırmak için gerçekleştirdiğimiz etkinliğe gösterilen bu ilgi bizi mutlu ediyor. Etkinliğimizin haziran dönemi birincisi olan Ordu İl Müdürlüğümüzü ve tüm çalışanlarını kutluyoruz. Çalışmalarımızı, Türkiye'nin her noktasında en iyi hizmeti vermek ve Türk Telekom olarak belirlediğimiz '3D' vizyonumuzun temelini oluşturan müşteri memnuniyetimizi artırmak üzere hız kesmeden sürdüreceğiz."

Kaynak: AA