Gaziosmanpaşa'da Ramazan Açıkhava Etkinlikleri

İSTANBUL - Gaziosmanpaşa'da ramazan açıkhava etkinlikleri kapsamında, dünyaca ünlü ney ve bağlama virtüözü Ömer Faruk Tekbilek konser verdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Amerika'da yaşayan ve albümleri dünya çapında yüksek satış rakamlarına ulaşan Tekbilek, Gaziosmanpaşa Belediyesinin organizasyonuyla Türkiye'ye gelerek hayranlarıyla buluştu.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol'un da da hazır bulunduğu etkinlikte belediye bahçesini dolduran Gaziosmanpaşalılar, konserden sonra Tekbilek'i dakikalarca alkışladı.

Ömer Faruk Tekbilek ile başlayan Gaziosmanpaşa'da ramazan geceleri, Türk Sanat Müziği sanatçısı Ahmet Özhan'ın şarkıları, tiyatrocu ve sunucu Kenan Işık ile Bedirhan Gökçe'nin şiirleri, Nihat Hatipoğlu'nun sohbeti, yaşam koçu Ender Saraç'ın kaliteli yaşam ve diyet tavsiyeleri, kum sanatı gösterileri ve çocuk sinemalarıyla renkli etkinliklere sahne olacak.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ramazan boyunca iftar öncesi ve sonrası, tasavvuf musikisi, sema gösterileri, geleneksel tiyatro gösterileri, sohbet programları ve teravih sonrası etkinliklerle birçok programa da ev sahipliği yapacak. İlçede sokak iftarlarının ilki ise Bağlarbaşı Mahallesi Adsız Nefer Caddesi'nde yapılacak.

Kaynak: AA