Fatsa Ak Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısı Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda yapıldı.

Fatsa Ak Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı
AK Parti üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen toplantı da ilk konuşmayı yapan AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen, teşkilat bütünlüğüne dikkat çekerek, "Biz halk ile beraber vatandaşlarımız ile beraber aynı yürek vuruşu içerisinde siyaset yapan insanlarız. Bölgemizde Belediyemiz ve teşkilatımız ile beraber beldelerimizi, köylerimizi tanımak suretiyle siyasi çalışmalarımıza aktif çalışmalarımıza devam ediyoruz ve bu çalışmalarımızın da neticesini inşallah önümüzdeki mahalli seçimlerde alacağımıza eminim. Şükürler olsun teşkilatlarımız kurulduğu günden bu yana hiçbir seçimi kaybetmeden her seçimde bir önceki sayısal değeri de geçerek ilerlemektedir. İnşallah bu seçimde de aynı şekilde bir geçmiş seçime kıyasla daha iyi oylar alacağız” dedi.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan da, bir AK Parti mensubu olarak, bir AK Parti Belediye Başkanı olarak Fatsa'ya yapılan hizmetleri anlattı. İnsanların yapılanları değil, gördükleri ve duydukları ile belediyeyi değerlendirdiğini ifade eden Anlayan, "Mahallemizde, köyümüzde, beldemizde sokakta caddede evde dükkanda bunları anlatacağız, anlatmak zorundayız. Çünkü insanlar yapılanları değil, gördüklerini duyduklarını yorumluyor, o yüzden biz ne kadar çok iş yaparsak yapalım AK Parti gerçekten bu dönemde geçmiş dönemlere kıyasla kat kat daha çok icraatlar yapmıştır. Belediye hizmetleri yapmıştır, sosyal politikalar geliştirmiştir. Bu hizmetlerimizi anlatmadıktan sonra vatandaş bunu anlamadıktan, idrak edemedikten sonra, çok fazla sandığa bu yansımamaktadır. O sebeple her yaptığımızı mutlaka vatandaşlarımızla paylaşmak zorundayız ki onların kanaatlerini daha olumlu yönde etkileyebilelim. Gönlümüzden çok şey geçiyor. Fatsa Belediye Başkanı olarak Fatsa’mızın her tarafında alt yapıdan üst yapıya hizmet yatırımımız devam etmektedir. Bundan sonrada devam edecek. Sayın Başbakanımızın da dediği gibi durmak yok, yola devam” diye konuştu.

AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol da Ordu genelinde tüm sosyal mekanlarda halk ile buluştuklarını ve sorunlarını dinlediklerini dile getirerek, AK Parti'nin çok büyük bir camia ve aile olduğunu ifade etti.

Akyol, “AK Parti çok büyük bir camia. Bu memlekete hizmet eden güzel bir aileyiz. Bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz. İşimiz zor olduğu kadar da zevkli. Siyaset gönülle yapılıyor, arzu ve istek ile yapılıyor. Bizim gönlümüzü verdiğimiz şey de hizmet etmek. Başbakanımızın gösterdiği yolda budur” ifadelerini kullandı

Kaynak: İHA