Selçuk Ticaret Odası'nın Yeni Yönetimine Ziyaretçi Akını

Selçuk Ticaret Odasının Genç Başkanı Koray Yolcu, ilçede başlattıkları yenilikle birlik ve beraberliği sağlayacaklarını ve Selçukluların önünü açacaklarını söyledi.

Selçuk Ticaret Odası'nın Yeni Yönetimine Ziyaretçi Akını
Selçuk Ticaret Odası yeni yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden CHP Selçuk İlçe Başkanlığı yönetimi yapılan ziyarette fikir alış-verişinde bulundu. Türkiye'de turizm merkezinin yeri Selçuk olduğunu ve burada Ticaret Odasını öne çıkaracak en önemli çalışmalardan bir tanesi turizm olduğuna vurgu yapan CHP İlçe Başkanı İbrahim Adıgüzel, "Bu anlamda turizm konusunda Selçuk'ta çok önemli çalışmalar yapılması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Parti yönetimi olarak sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini önemsediklerini ifade eden Adıgüzel, Selçuk Ticaret Odasının turizm yönünde yapacağı tüm çalışmalarına CHP İlçe Örgütü olarak destek vereceklerini, ayrıca ilçenin tarım çalışmaları konusunda da bu desteklerini sürdüreceklerini kaydetti.

CHP olarak her zaman uzlaşmadan yana olduklarını, bu konuda her fikre ve düşünceye açık olduklarını ifade eden CHP İlçe Başkanı Adıgüzel, Selçuk Ticaret Odası'nın yeni yönetimine başarılar diledi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuk Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Koray Yolcu, göreve başladıkları günden itibaren yönetim kurulu toplantıları dahil yapılan tüm toplantıları bütün yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yapmaya çalıştıklarını, bu toplantılarda alınan ortak kararlarla birlikte hareket edildiğini söyledi.

Girişimcilik konusunda önemli bir adım olan ve birçok girişimcileri işletme sahibi yapan KOSGEB'in Selçuk'ta yeteri kadar anlatılmadığını, vatandaşların bir çoğunun KOSGEB'in girişimcilere yönelik verdiği maddi desteği bilmediklerini ifade eden Oda Başkanı Koray Yolcu, bugüne kadar KOSGEB yetkilileri ile görüşmelerinde; bugüne kadar bu girişimcilik imkanından faydalanamayan ve destek almayan tek ilçenin Selçuk olduğunu öğrendiklerini söyledi.

Bu durumda duyduğu üzüntüyü dile getiren Oda Başkanı Koray Yolcu; bu konuda KOSGEB'e üye kabulü yapılacağını ve Selçuk'a KOSGEB Temsilciliği açılması için girişim yapacaklarını kaydetti.

İNANÇ TURİZMİN MERKEZİ SELÇUK
Turizm açısından Selçuk ilçesinin büyük son derece önemli önemli bir ilçe olduğunu ve Selçuk'un inanç turizminin merkezi olduğunun altını çizen Yolcu; turizmin tüm çalışmalarının Selçuk üzerinden yapıldığını, ancak bunu ilçe halkının bilmediğini söyledi.

Ayrıca Selçuk'ta çok büyük iletişim kopukluğu olduğunu hatırlatan Oda Başkanı Koray Yolcu, bunun en büyük örneklerinden birinin aynı masada oturup, çözüm bulunamaması olduğunu söyledi.

Yolcu; "Biz yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber bu sorunun üstesinden gelmeye çalışacağız" dedi.

Kaynak: İHA