Şehitkamil Belediyesi’nin Eşit Hizmet Anlayışı Teşekkür Getirdi

Şehitkamil Belediyesi, yaptığı asfalt çalışmalarından dolayı başta mahalle sakinleri olmak üzere her kesimin takdirini kazanmaya devam ediyor.

Şehitkamil Belediyesi’nin Eşit Hizmet Anlayışı Teşekkür Getirdi
Gazi ve Güzelyurt Mahallesi Muhtarları ile vatandaşlar, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

VATANDAŞLAR TEŞEKKÜRLERİNİ ALKIŞLARLA DİLE GETİRİYOR
Çok sayıda ekip ile mahallelerde geniş kapsamlı asfalt çalışması başlatan Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şuana kadar bir çok mahallenin asfaltını yaparak vatandaşın ve esnafın yüzünü güldürdü. Kimi zaman duygularını ve sevgilerini pankartlarla dile getiren esnaf ve vatandaşlar kimi zaman ise yapılan hizmetlere alkışlarla destek verdi.

BAŞKANIMIZ BİZLERİN HERZAMAN YANINDA
Şehitkamil Belediyesi’nin yaptığı asfalt çalışmalarından dolayı teşekkürlerini dile getiren Gazi Mahallesi Muhtarı Mehmet Yıldız, “Gazi Mahallesi’nde yapılan sıfır asfalt ve kaldırım çalışması beni ve vatandaşlarımızı çok mutlu etti. Sağ olsun belediye başkanımız ve ekibi bizi her zaman desteklediler. Kaldırımlarımız başta olmak üzere sokaklarımız pırıl pırıl oldu. Bu konuda emeği geçen başta belediye başkanımıza ve ekibine mahallem adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

MAHALLEMİZDE BOZUK YOL KALMADI
Gazi Mahallesi’nde çalışan bir esnaf, “Mahallemizde yapılan asfalt ve kaldırım çalışmalarından dolayı çok memnun kaldık. Eskiden yollarımız bozuk ve kaldırımlarda yürüyemiyorduk. Şimdi bu sıkıntı çözüldü. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

GÜZEL BİR ÇALIŞMA OLDU
Güzelyurt Mahalle Muhtarı Ali Dal ise “Güzelyurt Mahallesi asfalt yapılmadan önce yolları bozuk ve pis bir görünüm sergilemekteydi. Fakat yapılan sıfır asfalt çalışması ile vatandaşlarımız güzel ve temiz bir yola sahip oldular. Şehitkamil belediyemize çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA