Eşmeli Çocuklar Yaz Tatillerini Sporla Değerlendiriyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın sürdürdüğü Yaz Okulları Projesi kapsamında, Eşme Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çocuklara yönelik yaz spor kursları açtı.

Eşmeli Çocuklar Yaz Tatillerini Sporla Değerlendiriyor
1 Temmuz 2013 tarihinde açılan ve iki ay sürecek olan kurslarda kullanılmak üzere genç sporcu adaylarına malzeme hediye edildi. 30 Temmuz 2013 salı günü gerçekleştirilen hediye törenine Eşme Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Eşme İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Ertem, Gençlik ve Spor Uşak İl Müdürlüğü Eşme Şube Müdürü Necati Acar, genç sporcular ve veliler katıldı.

Necati Acar, yaptığı açılış konuşmasında, öncelikle hepiniz hoş geldiniz dedi ve bu sene isteğe bağlı olarak, Badminton, Güreş, Jimlastik, Voleybol ve Basketbol olmak üzere 5 branşta kurs açtıklarını belirtti.

Eşme Kapalı Spor Salonu'nun Sabah 08.00 ile Akşam 22.00 arasında açık
olduğunu ifade eden Acar, “Boş vakitlerinizi salonumuzda spor yaparak değerlendirebilirsiniz” şeklinde konuştu.

Yaz spor okullarına bu sene kayıt olan 150 genç sporcuya Eşme Kaymakamı Türker Çağatay HALİM tarafından tişört ve çanta hediye edildi.

Eşme Kaymakamı Türker Çağatay Halim, yaz okulunda görevli spor hocası Ferit Kaya'dan, kursların hangi gün ve hangi saatte yapıldığı ve kurslara kaçar öğrencinin katıldığı hakkında bilgi aldı. Hediye töreni toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
Kaynak: İHA