Salihli'de 156 Kişiye Kavurma ve Kıyma Konservesi Dağıtıldı

Kızılay Şube Başkanı Hüseyin Türkoğlu, 2012 yılında Salihlili hayırseverlerin Kızılay’a bağışladıkları kurbanlardan edilen kavurma ve kıymaların hak sahiplerine dağıtılmaya başlandığını söyledi.

Salihli'de 156 Kişiye Kavurma ve Kıyma Konservesi Dağıtıldı
Türkoğlu, 2012 yılı kurban döneminde “Vekaletle Kurban Kesim” kampanyasında toplanan kurbanların Türkiye Kızılay Genel Merkezi tarafından Et Balık Kurumu Tesisleri’nde dini vecibelere uygun şekilde kesildiğini ve şubeye gönderilen 156 adet kavurma ve kıyma konservesinin hak sahiplerine ulaştırıldığını belirtti.

Türkoğlu, “Bu kesimlerden elde edilen etler hijyenik ortamlarda 800 gr’lık Kavurma ve 800 Gr’lık Kıyma konserveleri olarak üretimleri yapıldı. Yapılan bu konservelerden Salihli Kızılay Şubesinin payına düşen miktarda 800 Gr’ lık Kavurma ve 800 Gr’ lık Kıyma konserveleri geçtiğimiz günlerde şubeye ulaştı ve ilçede bulunan hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Salihli halkı her geçen yıl bu kampanyayı daha çok sahipleniyor. 2013 yılında daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşacağımızı tahmin ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA