Başakşehir Belediyesi, Ramazan Etkinliklerinde Ünlü Simaları Ağırlamaya Devam Ediyor

Başakşehir Belediyesi Ramazan etkinlerinde ünlü simaları ağırlamaya devam ediyor.

Başakşehir Belediyesi, Ramazan Etkinliklerinde Ünlü Simaları Ağırlamaya Devam Ediyor
Ramazan programlarının yirminci gününde; Bahçeşehir Prof. Dr. Mustafa Karataş’ı ağırlarken, Kayaşehir Ömer Karaoğlu’nu konuk etti. Sular Vadisi’nde ise Ahmet Özhan sevenleriyle buluştu.

Bahçeşehir Gölet bölgesinde başlayan etkinliklerde Prof. Dr. Mustafa Karataş, vatandaşlarla buluşarak sohbet etti. Karataş, “Bana ayrılan sürede Peygamber Efendimizin hayatının bir parçası olan kardeşlik üzerinde durmak istiyorum. Kuran-ı Kerim’de Rabbim, bütün müminleri kardeş eylemiş ve bu kardeşliği zedeleyecek 6 davranışı bize öğretmiş. “Bunlardan kendinizi sakının” diye buyurmuş” dedi.

Prof.Dr. Karataş, Müslüman kardeşliğini zedeleyecek 6 maddeyi belirterek, “Kimseyle alay etmeyin, kaş göz işaretiyle çevrenizdekileri fitlemeyin, insanlara kötü lakaplar takmayın, kimseyi tanımadan önyargılı yaklaşmayın, en yakınınız bile olsa casusluk yapmayın ve en önemlisi birbirinizi gıybet etmeyin” diye konuştu.

ÖMER KARAOĞLU KAYAŞEHİR’DE SEVENLERİNİ COŞTURDU
Kayaşehir Ramazan etkinliklerinin konuğu Ömer Karaoğlu’na, sevenleri büyük ilgi gösterdi. Karaoğlu, gecede eserlerini ve yeni albümünden olan parçalarını seslendirdi. Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın da katıldığı konserde Karaoğlu; ‘Kuşlar, Adı İçin Yaşamak, La İlahe İllallah, Oyunbozan’ gibi eserlerin ardından son olarak ‘Şehit Tahtında’ isimli eserini seslendirdi. Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, konser sonunda Karaoğlu’na çiçek takdim etti.

AHMET ÖZHAN’DAN TÜRK SANAT MÜZİĞİ ZİYAFETİ
Sular Vadisi etkinliklerinde sahne alan Ahmet Özhan, Başakşehirli izleyicileri için hazırladığı repertuarıyla, Tasavvuf ve Türk Sanat Müziğinin seçkin parçalarını sevenleri için seslendirdi. Özhan konser öncesinde yaptığı konuşmasında, "Rahmet ayında bizleri buluşturan diz dize göz göze getiren, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a ve ekibine teşekkür ederim. Birbirimizin ayıbını örtmeli, cömertlik ve tevazu göstermeliyiz. İşte Ramazan benlikleri yok etmek, güzellikleri çoğaltmak için vardır. Aşk olmazsa meşk olmaz" dedi.
Kaynak: İHA