Türk Eğitim-sen Eskişehir Şube Başkanı Şükrü Erkoca:

Türk-Eğitim-Sen Eskişehir Şube Başkanı Şükrü Erkoca, kılık kıyafet yönetmeliğinde Milli Eğitim Bakanlığı’nın oluşan tepkiler üzerine geri adım attığını söyledi.

Türk Eğitim-sen Eskişehir Şube Başkanı Şükrü Erkoca:
Şube binasında basın mensuplarına Kıyafet yönetmeliğini değerlendiren Erkoca, kararı artık öğrenci velilerinin vereceğini kaydetti.

Yeni yönetmeliğe göre velilerin yüzde 50’sinin kararıyla okul kıyafetlerinin belirleneceğine dikkat çeken Erkoca, “Bu durumun hem öğrenciler hem de veliler için olumlu bir durumdur. Böylece serbest kıyafetin ortaya çıkardığı bazı olumsuzluklar ortadan kalkmış olacaktır. Türk Eğitim-Sen olarak kararın velilere bırakılmasını başından beri destekliyorduk. Yeni kıyafet yönetmeliği bizim açımızdan da olumludur” dedi.

Kaynak: İHA