Ak Parti Eski Milletvekili Seyda'dan Açıklama

Adalet ve Kalkınma Partisi AK Parti Şırnak eski milletvekillerinden Abdullah Veli Seyda, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile yarın açılışı gerçekleştirilecek olan Şırnak Havalimanı'na Şerafettin Elçi isminin verilmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

AK Parti'de 3 dönem Şırnak milletvekiliği yapan Abdullah Veli Seyda, 26 Temmuz 2013’te Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile açılışı yapılacak olan Şerafettin Elçi Havalimanı ile ilgili açıklamada bulundu. Seyda, 18 Temmuz 2010 tarihinde Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve diğer yetkililerle birlikte temeli atılan Şırnak Havalimanı'nın yarın açılacağının gururunu yaşadıklarını söyledi.

Seyda, "Özellikle havaalanına, eski bakanlarımızdan ve bölgemizin mümtaz şahsiyetlerden kadim siyasetçi ve fikir adamı merhum Şerafettin Elçi'nin isminin verilmesi bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bu vesileyle, halkımıza büyük rahatlık sağlayacak ve bölgemizin ekonomisine büyük katkı verecek olan bu devasa yatırımın ilimize kazandırılmasında emeği geçen başta Sayın Başbakanımız olmak üzere, Ulaştırma Bakanımıza ve diğer bütün yetkililere bir Şırnak sevdalısı olarak kendim ve halkım adına teşekkür ediyorum. Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'nın ülkemize, bölgemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyor, bu yatırımın, güzel Şırnak’a daha fazla yatırımların yapılmasına ve kalkınmasına vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA