Bademli Belediyesi’nden 2 Bin 500 Kişiye İftar Yemeği

Ödemiş'in Bademli belde belediyesinin geleneksel hale gelen iftar yemeği yaklaşık 2500 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bademli Belediyesi’nden 2 Bin 500 Kişiye İftar Yemeği
Bademli Festival Alanı’nda düzenlenen yemeğe Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek, Beydağ Kaymakamı Ali Cergibozan, Ödemiş Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, AK Parti İzmir Milletvekilleri Ali Aşlık ve İlhan İşbilen, Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem, AK Parti İlçe Başkanı Ali Hadim, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hikmet Güriş, Ödemiş Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Eriş, belde belediye başkanları, daire amirleri, sivil toplum örgütlerinin başkan ve temsilcileri katılım gösterdi.

İftar topu atılmadan önce bir konuşma yapan Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiç, Ramazan ayının paylaşım ayı olduğuna vurgu yaparak, Türk toplumunu ayakta tutan değerlerin başında paylaşım ve saygının geldiğini vurguladı. Bilgiç daha sonra dua okudu.

Oruçların açılmasının ardından konuşmasını yapan Bademli Belediye Başkanı Selahattin Kundak da, geleneksel hale gelen iftar yemeğine olan ilginin huzur ve mutluluk verici olduğunu aktardı. Kundak, konuşmasında belediyenin ve hükümetin Bademli çevresindeki yatırımları hakkında bilgiler verdi.

AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık da yaptığı konuşmada, “Ramazan ayında katıldığımız yemeklerde siyaset konuşmuyoruz. Ama içinde bulunduğumuz süreçte bir şeyleri de anlatmamız lazım. 2023’te hedefimiz bölgesinde önemli bir güç olan Türkiye oluşturmak. Kendi gemimizi, kendi helikopterimizi yaptık. 2023’te hedefimiz kendi savaş uçağımızı yapıp uçurmak. Bunun için AK Parti hizmet sevdasıyla var gücüyle çalışıyor. Bölgesinde güçlü olan bir Türkiye diğer tüm ülkelerde yaşayan soydaşlarının da en büyük güvencesi olacaktır” dedi.

Kaynak: İHA