Hopa Tso'dan Hopa Park Denizcilik ve Hopa Liman İşletmeleri'ne Ziyaret

ARTVİN - Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ile yönetim kurulu üyeleri, Hopa Park Denizcilik ve Hopa Liman İşletmeleri A.Ş'yi ziyaret etti.

Akyürek, Hopa'da yeni bir sayfa açmak için girdikleri demokratik bir yarış sonunda oda üyelerinin görev bayrağını kendilerine verdiğini belirtti.

Burada Hopa Limanının önemine değindiklerini, önümüzdeki günlerde Hopa Limanı'nı daha kapsamlı şekilde masaya yatıracaklarını ifade eden Akyürek, "Sizlerin karşı karşıya bulunduğu sorunlar, projeler ve çözüm önerilerinizi de alarak HOPAPORT'u bundan sonraki süreçte nerelere taşıyabiliriz, bu konuda oda olarak neler yapabiliriz, bunları konuşacağız" dedi.

HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi:

"Göreve başladığımdan bu yana geçen yaklaşık 2,5 yılda limanda ciddi hareket sağlama adına adımlar attık ve atmaya devam ediyoruz. HOPAPORT'ta yaşanan her hareket doğrudan kentle bağlantılı, olumlu veya olumsuz şekilde kendini gösteriyor. Biz olumlu yönde yaşanan hareketliliğin ilçe ekonomisine de ciddi katkı sunduğu bilincindeyiz. Hayata geçireceğimiz projelerimiz de ilçenin gelişimine katkı sunacaktır. Sizlerle bu süreçte karşılıklı olumlu istişarelerde bulunmaktan memnuniyet duyacağımızı da bilmenizi isteriz."

Kaynak: AA