AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Çelikhan’ı Ziyaret Etti

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesine ziyaret amacıyla gelen AK Parti Adıyaman Milletvekilleri, ilçeyi dolaşarak vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Çelikhan’ı Ziyaret Etti
AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ile AK Parti Adıyaman Milletvekillerinden Mehmet Erdoğan, Murtaza Yetiş, Mehmet Metiner, Salih Fırat ile AK Parti Adıyaman İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Alkayış ve partililer Çelikhan İlçesini ziyaret etti.

AK Parti heyeti, esnaf ile sohbet etti, taziye evine gitti ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Bulut yaptığı konuşmada, “Adıyaman ve ilçelerinin kalkınması için uyum içerisinde çalışan milletvekillerimize ve bu Ramazan ayında heyetin yapmış olduğu ziyaretten dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın ise yapmış olduğu konuşmada, “Bu mübarek Ramazan gününde sizlerle beraber olmak istedik. Bu amaçla ilimizin beş milletvekiliyle beraber güçlü bir ekiple geldik. Çelikhan ilçemizdeki vatandaşların sorunlarını yerinde görmek, sıkıntılarına çare olmak için buradayız. Türkiye üzerinde büyük oyunlar oynanıyor, sağduyulu olalım. Bazı illegal yollarda oynanan oyunları milletimiz biliyor ve ona göre tavır koyuyor. Çelikhan ilçemizde on altı derslik imam hatip lisesinin ihalesi bitti, yakında yapılacaktır. Bunun yanında iki yüz kişilikte pansiyon yapılacak, ayrıca İzciye sekiz derslik okul, Pınarbaşı’ya üç derslik anaokulu yapılıyor. Çelikhan ilçemizi en iyi şekilde izlediğimiz bir ilçedir, yanımızda yeri ayrıdır, ilçenin içme suyu sıkıntısı var. Bu iş belediyenin ama AK Parti olarak bunu da biz üstlendik, saniyede kırk sekiz litre beş bin dokuz yüz metre uzunluğunda, bin beş yüz tonluk depoyla ilçemiz hizmetine kısa sürede sunulacaktır. Çelikhan ilçemizde arazi sulama projesi devam ediyor. İlçenin muhtelif yerlerine taşkın korumalar yapıldı. Çelikhan ilçemize beş milletvekiliyle eski yönetim ve yeni yönetim güçlü bir kadroyla ziyaret etmiş bulunmaktayız. Ramazan bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA