Murat Göğebakan: 'hastanedeyken Eski Eşim Biraz Fazla Gezmiş'

Ünlü sanatçı Murat Göğebakan lösemi hastalığına yakalanıp hastanede hayatta kalma mücadelesi verirken kendini aldattığı iddiasıyla ayrıldığı eşiyle ilgili olarak, "Ben hastanedeyken eski eşim biraz fazla gezmiş o konu kapandı" dedi.

Murat Göğebakan: 'hastanedeyken Eski Eşim Biraz Fazla Gezmiş'
Anadolu Rock müziğinin sevilen ismi Göğebakan, 2001 yılında tanıştığı Sema Beklemez ile hayatını birleştirdi. Ünlü olmadan öncede bir evlilik yapan ve ayrılan Göğebakan, 2009 yılında tesadüfen lösemi hastası olduğunu öğrenip tam 240 gün hastanede tedavi gördükten sonra hastalığı yenmeyi başardı.

Göğebakan, hastalığı yendikten sonra eşinin kendisini aldattığı gerekçesiyle boşanma davası açtı. Göğebakan bir süre sonrada eşinden ayrıldı. Memleketi Adana'ya gelen Göğebakan, boşandıktan sonra gönlünde birisi olup olmadığı yönündeki basın mensuplarının sorusuna, "Aşk hayatımda bir gelişme yok, eşimle ayrıldık o konu kapandı" dedi.

Göğebakan, eşinin kendisini aldatmasına da üstü kapalı gönderme yaparak, "Biz hastanedeyken o kendisi hanımefendi biraz fazla gezmiş herhalde. O nedenle ayrıldık. Allah yolunu açık etsin dedik. Aile olarak aslanlar gibi kaldığımız yerden devam ediyoruz" diye konuştu.

Murat Göğebakan ufukta yeni bir evlilik olması halinde nasıl birisiyle evleneceğini de şöyle anlattı:
"Ama bir şey söyleyeyim. Eğer ufukta nikah görünüyorsa inşallah hayırlısıyla bizim gibi birisi olacak. İnancımızla bizim gibi birisi olacak"
Eski eşini de sevdiğini anlatan Göğebakan, "Yani insan eşini mutlaka sever. Ama olanla ölene çare yok. Olmuştur etmiştir uzatmaya gerek yok. Allah mutlu bahtiyar etsin. Evli bir hanımefendinin arkasından konuşmak bize yakışmaz" diye konuştu.

Kaynak: İHA