Ancın Rezidans’ın Bazı Dükkanları Mühürlendi

Aydın'ın ilk rezidansı olma özelliğini taşıyan ve Aydınlı müteahhit ve işadamı Mustafa Ancın tarafından yapılan Tralles Gold Residence konutları projesi kapsamında inşa edilen bazı işyerleri Aydın Belediyesi Zabıta ekiplerince mühürlendi.

Ancın Rezidans’ın Bazı Dükkanları Mühürlendi
Dükkanları işleten esnaflar, iş yerlerinin mühürlenmesi ile ilgili açıklama yapmazken gerekli açıklamayı belediye zabıtası ve işadamı Mustafa Ancın’ın yapacağını belirttiler.
Edinilen bilgiye göre Aydın Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından rezidans projesi kapsamında yapılan iş yerlerinin bir kısmı mühürlendi. Mühürlenen kapıya ve dükkanın camlarına iş yerinin mühürlendiğinin fark edilmemesi için ‘tadilat nedeniyle kapalıyız’ yazılarının asıldığı görüldü.

İş yerlerinin mühürlenmesinden dolayı oldukça üzgün olduklarını ve zarara uğradıklarını belirten işletme sahipleri iş yerinin mühürlenme gerekçesi ile ilgili soruları da cevapsız bıraktılar.

Bilindiği gibi Tralles Gold Residence projesi, otopark katları, butik bir alışveriş katı ve 15 rezidans katı olmak üzere toplam 18 katlı olarak inşa edilmişti. Kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness center, kuaför salonu, cep sineması, açık kapalı çocuk oyun alanları, amfi tiyatro ve bilardo olmak üzere sosyal alanları da bulunan Tralles Gold Residence’deki mühürleme olayının nedeni Aydın’da merak konusu oldu.
Kaynak: İHA