Nazilli Belediyespor Samet ve Tufan’ı Renklerine Bağladı

Spor Toto 2. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor, geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor’da forma giyen Beşiktaş’ın oyuncusu Samet Bülbül ile, Bayrampaşa’da forma giyen Tufan Zahid Arslan’ı kadrosuna kattı.

Nazilli Belediyespor Samet ve Tufan’ı Renklerine Bağladı
Siyah-beyazlı ekip Samet ve Tufan Zahid ile 2’şer yıllık sözleşme imzaladı. Nazilli Belediyespor’un teknik direktörü Armağan Turhan yaptığı açıklamada, bu sezon amaçlarına ulaşmak için Samet ve Tufan Zahid’in kendilerine yardımlarının dokunacağını söylerken, kendisinin de kongre üyeliği bulunduğu Beşiktaş’a Samet’in transferinde kolaylık sağladıkları için teşekkür etti.

Oyuncuları kadrolarına kattıkları için memnuniyet duyduklarını belirten Turhan, kaleci Kurtuluş ile Muğdat’ın durumunun ilerleyen günlerde belli olacağını ifade etti.

Turhan, amaçlarının Nazilli Belediyespor’a yakışan, seyirciye zevk veren bir takım kurmak olduğunu sözlerine ekledi.

OYUNCULARIN KARNELERİ
28 yaşındaki Tufan Zahid Arslan geçtiğimiz sezon Bayrampaşa formasıyla 13 gol kaydetti.

Play off’larda Nazilli Belediyespor ile karşılaşan Bayrampaşa’da forma giyen tecrübeli golcü Bayrampaşa’nın 97.dakikada attığı golü Nazilli Belediyespor ağlarına yollamıştı. Tufan Zahid, Galatasaray, Beylerbeyi, Gaziantep BŞB,Çaykur Rizespor,Siirtspor, Darıca Gençlerbirliği, Batman Petrolspor ve Bayrampaşa takımlarının formasını giydi.

Samet Bülbül ise, Beşiktaş, Bucaspor, Şanlıurfaspor gibi takımların formasını giydi. Geçtiğimiz sezon toplam 18 kez forma giyen genç oyuncu 1 gol kaydetti.

Kaynak: İHA