Gso’ya ‘hayırlı Olsun’ Ziyaretleri Devam Ediyor

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’i el birliğiyle daha ileriye götüreceklerini söyledi.

Gso’ya ‘hayırlı Olsun’ Ziyaretleri Devam Ediyor
GSO’nda seçimlerin ardından göreve gelen yeni yönetimine tebrik ziyaretleri sürüyor. Koordinatör Vali Veysel Dalmaz, İl Genel Meclis Başkanı Menderes Karaduman, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Özcan ve Meclis Üyeleri ile birlikte gelerek, GSO yeni yönetimini kutladı.

Ziyaret için teşekkürlerini sunan GSO Başkanı Konukoğlu, Gaziantep’in sanayisi ve ticaretiyle Türkiye ekonomisinde önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı.

Gaziantep’te devletin yaptığı bir yatırım olmadığına, özel sektör eliyle büyüdüğüne işaret eden Konukoğlu, şunları kaydetti:
“Gaziantep’i el birliğiyle daha ileriye götüreceğiz. Gaziantep, Türkiye ekonomisi içinde üste doğru tırmanıyor. Tüm diğer şehirlerle karşılaştırdığımızda; buradaki dinamizm, çalışma azmi diğerlerinde yok. Çünkü bizim insanımız girişimci, üretken. Gaziantep, ekonomiye katkı sağlayan, veren bir şehir.”
Organize sanayi bölgesi sayısının artması, şehir içindeki sanayinin bu bölgelere taşınması gerektiğinin altını çizen Konukoğlu, Gaziantep’in önünün açılması için İl Genel Meclisi’nin bir karar alarak, Polateli-Gaziantep arasındaki yolu yapmalarını istedi.

Adil Konukoğlu, “Polateli-Gaziantep arasındaki yolun hızla açılmasını sağlarsanız, Gaziantep’in sanayi tarihine geçerseniz” dedi.

Bunun üzerine Menderes Karaduman, İl Özel İdaresi’nin yaptığı proje çalışmasını tamamlamasının ardından, mecliste buna ilişkin karar alabileceklerini bildirdi.

BİRLİKTE DAHA GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ
Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın ziyareti sırasında, yeni dönemde Meclis Başkanlığına seçilen Mustafa Topçuoğlu ve göreve ikinci kez gelen Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ile Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileterek, başarılar diledi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da Belediye Başkan Yardımcısı Birol Ülger ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yeni yönetimi tebrik eden Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, kurumlar arası işbirliğini önemsediklerini, belediye olarak üzerlerine düşen her türlü görevi yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Tahmazoğlu, “GSO, geçmişte de güzel ve başarılı işler yaptı. Yeni dönemde de güzel hizmetlere ve projelere imza atacaklarına inanıyoruz” diye konuştu.

Birlik beraberliğin önemine vurgu yapan Adil Konukoğlu ise “Birlik beraberlik içinde, ortak akılla yönetilen bu şehirde kalkınmada herkesin birer payı olduğunu düşünüyoruz. Bugüne kadarki çalışmalarımızda Sayın Başkan ile birlikte güzel işler yaptık. Bundan sonra da birlikte daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mehpare Kileci ise ziyaretinde, Adil Konukoğlu’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu olarak sizin desteğinizle, bu yıl faaliyetlerimiz açısından en yoğun dönemi yaşadık. Teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Yeminli Mali Müşavirler Odası Başkanı Hasan Aktaş, Başkan Yardımcısı Ali İhsan Kaya ve Genel Sekreter Cengiz Kalfe de GSO’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Kaynak: İHA