Çankaya Belediye Başkanı Tanık Çözüm Merkezi’nde

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Belediye giriş katında oluşturulan Çankaya Çözüm Merkezi’ni ziyaret etti.

Çankaya Belediye Başkanı Tanık Çözüm Merkezi’nde
Çankayalıların sorun, talep, ve şikayetlerini iletmeleri ve bilgi almak için başvurdukları Çankaya Çözüm Merkezi, yeni binada hizmet vermeye başladı.

Vatandaşlar mail ve telefon yoluyla ulaşabildikleri gibi doğrudan belediyeye gelip Çözüm Merkezi’ne de başvurabiliyorlar.

KENT MERKEZİNDE OLMAK HERKES İÇİN AVANTAJ
Çankaya Belediye Başkanlığı binasının Kızılay kent merkezinde bulunmasının en önemli avantajının, kolay erişilebilir bir konumda olduğunu belirten Başkan Bülent Tanık, Belediye binamızın Sakarya Caddesi girişinde yer alan Çözüm Merkezi’mizle vatandaşlarımızla daha da yakınlaşmış olduk. Halkın parasını halk yararına kullanarak Çankaya’ya kazandırdığımız kent merkezinde bulunan bu bina ile vatandaşlarımıza daha hızlı hizmet sunma imkanı da yaratmış olduk. İnanıyorum ki belediye binamızın Kızılay’ın göbeğinde olması bizim için de vatandaş için de çevre esnafı için de hepimiz için büyük bir avantaj olacak” ifadelerinde bulundu.

‘KAPIMIZ HERKESE AÇIK’
Başkan Tanık, Çankaya Kaymakamı Mehmet Ali Yıldırım’ a yeni hizmet binasını gezdirdiği sırada Çözüm Merkezi’nde bulunan vatandaşla uzun bir sohbet etti. Geliş nedenini Tanık’a anlatan emekli öğretmen, sorunlarının çözümlenmesi konusunda yardımcı olduklarından dolayı Başkan Tanık’a teşekkür etti. Tanık ise Ankaralılara ve Çankayalılara kapılarının her zaman açık olduğunu, diledikleri zaman misafirleri olup taleplerini yerine getirme gayreti göstereceğini söyledi

Kaynak: İHA