Ak Parti İlçe Kadın Kolları Mahalleleri Ziyaret Ediyor

AK Parti Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Nursel Özkılıç ve yönetim kurulu üyeleri, Adapazarı ilçesindeki bazı mahallelere ziyaret programı düzenledi.

Ak Parti İlçe Kadın Kolları Mahalleleri Ziyaret Ediyor
Adapazarı ilçesine bağlı İlyaslar Köyü, Semerciler, Tekeler, Güneşler ve Şeker mahallelerinde ev ziyaretleri yapan Nursel Özkılıç ve ekibi, ziyaretlerde hanımlarla bir araya gelerek çalışmalarını anlattı.

Kadın Kolları için ev ziyaretlerinin öneminin altını çizen İlçe Kadın Kolları Başkanı Nursel Özkılıç, bu sayede hanımlarla bir arada sohbet etme şansını yakalamanın yanı sıra, hem kendilerini anlatma hem de onları dinleme fırsatı bulduklarını ifade etti.

Yapmış oldukları ziyaretlerde hanımların kendilerinden talepleri olduğunda onları değerlendirdiklerini ifade eden Özkılıç,, aynı zamanda da çalışmaları hakkında bilgi verdiklerini belirterek bu toplantılar için ev sahibi hanımlara bir kez daha teşekkür etti.

Ziyaretler sırasında teşkilata üye olmak isteyen hanımlarla da buluşarak ilçe kadın kolları bünyesine üye kaydı yapıldı. İlçe Kadın Kolları Başkanı Nursel Özkılıç, yeni üyelere kendilerini aralarında görmekten duyduğu mutluluğu anlatarak, “her geçen gün büyüyen ailemize hoş geldiniz” diyerek, yeni üyeleri tebrik etti.
Kaynak: İHA