Kaymakam Bulgurlu, Masiad Başkanı Akar'ı Ziyaret Etti

ANTALYA - Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, yeni göreve gelen MASİAD Başkanı Turgay Akar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MASİAD dernek binasında gerçekleşen ziyarette Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Ünal, Süleyman Öz, Okan Akın, H.Özgür Taşar, Ali Yıldırım Kocabacak, Hüseyin Sırcan, Mustafa Beder ve Aykut Kaya hazır bulundu.

Akar, Kaymakam Bulgurlu'ya MASİAD'ın yaptığı projelerde kaymakamlığın verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Bu yıl dördüncüsü yapılacak "Manavgat Buluşması" programı hakkında bilgi veren Akar, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getireceklerini ve Manavgat için yapılması gereken her projeye destek olacaklarını söyledi.

Bulgurlu da "Manavgat Buluşması'nın ilçeye çok katkıları olduğunu ve geliştirilerek devam etmesi gerektiğini söyledi.

Bulgurlu, Ayrıca Manavgat'ta yapmak istediği "Manavgat Köyü" projesini anlatarak, MASİAD'ında projenin içerisinde yer alması gerektiğini kaydetti.

Kaynak: AA