Ünye Kaymakamlığı Personeli Vatandaşlara İftarda Konuk Oluyor

ORDU - Ünye Kaymakamlığının ramazan nedeni ile başlattığı uygulamada ilçedeki daire amirleri belirlenen 100 eve iftar vakti konuk olacak.

Uygulama ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın belirlediği ilçedeki evleri ziyaret edecek daire amirleri, yanlarında Kaymakamlık tarafından hazırlanan gıda paketleri de götürecek, getirdikleri sıcak yemeklerle hane halkı ile iftar yapacak.

Ramazanın ilk günü Ünye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Yaşar Kocatoros ekibiyle birlikte iftar vakti vatandaşın konuğu oldu.

Kendi evinde iftar vakti daire amirlerinin ziyaretini vatandaşlar olumlu karşılarken, istek ve arzularını dile getirme fırsatı buldu.

Kaymakamlığın başlattığı yeni uygulamadaki amacın vatandaşla kaynaşmak olduğunu belirten Kocatoros, "Bizden yardım alan 100 aileye ramazan ayı boyunca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı başta olmak üzere diğer kurumlarla birlikte iftar ziyareti yapacağız. İftara gittiğimiz eve gıda paketleri ve sıcak yemekleri de götürüyoruz. Kaymakam Mustafa Demir'in emri ile Ünye'de kaynaşma sağlanması, ailelere ziyarette bulunarak, 'bir ihtiyaçları var mı veya bir sorun veya dilekleri var mı? diye soruyoruz" dedi.

Kaynak: AA