“hizmet Kalitesini Artırmaya Çalışacağız”

S.S 133 No’lu Aydın Şehiriçi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin Cumartesi günü yapılan seçimlerinde güven tazeleyen Zafer Gezer, “Aydın’da en iyi hizmeti üretebilmenin , hizmet kalitesini sürekli artırabilmenin mücadelesini sürdüreceğiz.”dedi.

“hizmet Kalitesini Artırmaya Çalışacağız”
Yaptığı açıklamada genel kurulun Aydın’a, hayırlı olmasını dileyen Gezer, “ Yeni yönetimde görev almayan eski yöneticilerimize teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunmaktayız. Çalışmaları ve hizmetleri hiçbir zaman unutulmayacaktır. Üstlendiğimiz sorumluluğun ve yükün ne kadar ağır olduğunun bilincindeyiz. Camiamıza, bize güvenip bizi bu görevlere getiren arkadaşlarımıza, sorumlu olduğumuz yöneticilerimize ve Aydınlı hemşehrilerimize karşı mahcup olmadan bu görevlerimizi layıkıyla yapacağımıza inancımız ve gayretimiz tamdır" dedi.

Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri olarak toplam 20 güzergahta 160 araçla hizmet verdiklerini belirten Gezer, yeni dönemdeki hedeflerini şöyle açıkladı: “Şehir içi toplu taşımacılık hizmetini en mükemmel şekilde yapmak ve halkımızın memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak birinci hedefimizdir. Bu hedefe ulaşabilmek için her kesimden gelebilecek şikayetleri, ihtiyaç ve talepleri, görüş ve önerileri değerlendirerek hizmet kalitemizi mükemmel hale getirmek gayreti içinde olacağız. Araçlarımızın otobüse dönüştürülmesi sonucunda özellikle sabahları mesai başlangıcında zaman zaman yaşanılan sıkıntılar tamamen çözülmüştür. Büyük,yeni ve konforlu otobüslerimizle rahat ve huzurlu ulaşım sağlanmaktadır. Bu çerçevede kamu hizmeti olarak gördüğümüz işimizde kamu yararına en iyi hizmeti verebilmenin yolunun her türlü çalışma kuralları ve iç kontrol mekanizmalarına ilaveten bilgi ve eğitim yönüyle yetişmiş olan çalışanlarımızla, sürücülerimizle sağlanabileceğinin bilincindeyiz. Sürücülerimizin ve çalışanlarımızın yolcularımızla çok iyi diyalog kurabilmesi, misafirlerimize gösterdiğimiz ilgi ve samimiyetin yolcularımıza gösterilmesi yerleştirmek istediğimiz hizmet anlayışının gereğidir. Aydın’da en iyi hizmeti üretebilmenin,hizmet kalitesini sürekli artırabilmenin mücadelesini sürdüreceğiz”
Gezer, kendilerinin en büyük destekçisi olan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç’e teşekkür etti.
Kaynak: İHA