Bakan Coşkun ve ve Kemav Vakfı Yöneticileri Gazeteci Özsoy’un Bahçesinde Buluştular
Kemaliye ilçesinde bu yıl 35.’si düzenlenen Kültür ve Doğa Sporları Şenlikleri’ne katılmak için Erzincan'a gelen Ticaret ve Sanayi Eski Bakanı Ali Coşkun, Gümrük ve Tiçaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı KEMAV Başkanı İsmail Yücel ile Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Şafak, AK Parti İl Başkanı Cemaletin Başsoy, PTT Başmüdürü Metin Ağdaş, Gazeteci, Yazar Kazım Erdem Özsoy'un bahçesinde bir araya geldiler.

Ticaret ve Sanayi Eski Bakanı Ali Coşkun ile KAMAV Başkanı İsmail Yücel, Özsöz Gazetesi Sahibi Gazeteci-Yazar Kazım Erdem Özsoy'a gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.
Özsöz Gazetesi Sahibi Gazeteci-Yazar Kazım Erdem Özsoy ise verdiği davetini kırmayıp Kavakyolu Beldesinde bahçesine gelen başta; Ticaret ve Sanayi Eski Bakanı Ali Coşkun, Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir ,Gümrük ve Tiçaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı KEMAV Başkanı İsmail Yücel, Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Şafak, AK Parti İl Başkanı Cemaletin Başsoy olmak üzere tüm misafirlere teşekkür etti.
