Mhp Milletvekilleri Murat Başesgioğlu ve Emin Çınar Çatalzeytin’i Ziyaret Ettiler

Kastamonu İli Çatalzeytin ilçesinde MHP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu ve MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar Çatalzeytin’i ziyaret ettiler.

Mhp Milletvekilleri Murat Başesgioğlu ve Emin Çınar Çatalzeytin’i Ziyaret Ettiler
İlçe girişinde bulunan akaryakıt istasyonunda MHP Çatalzeytin İlçe Başkanı Ahmet Demir,vatandaşlar ve partililer tarafından karşılanan Başesgioğlu ve Çınar’a MHP İl Başkanı Dursun Ergin ve yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.

Türkeli’ye Güllüsu’da partililer ile birlikte yemek yenildi. Güllüsu’dan dönüşte esnafları ve halkı gezen Murat Başesgioğlu ve Emin Çınar halkın ve esnafların sorunlarını dinlediler. Esnafların mağa zincirleri konusundaki sıkıntılarına Başesgioğlu “Küçük esnafın sıkıntısının bilincindeyiz. Bunun gidermek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Küçük ilçelerde adliyelerin kapatılması konusunu değinen Başesgioğlu “Çatalzeytin ve diğer benzer ilçelerimizde adliyelerin kapatılması üzücü verici olay. Bugün Çatalzeytin’de halkımızın yüzünün gülmediğini görüyoruz. Adliyelerin kapatılması ilçelerdeki insan sayısını azalttığı gibi ekonomik açıdan da sorunlar oluşturuyor.” dedi.

Daha sonra ilçede faaliyet gösteren tekstil fabrikasını gezen Başesgioğlu ve Çınar burada mevcut işletme ile ilgili bilgiler aldıktan sonra ayrıldılar.
Kaynak: İHA