Esentepe Köyü İlk ve Ortaokulu İnşaatı Tamamlandı

Yapımı tamamlanan Esentepe Köyü İlk ve Ortaokulu’nda, Araban İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş incelemelerde bulundu.

Esentepe Köyü İlk ve Ortaokulu İnşaatı Tamamlandı
Gaziantep Valiliği İl Özel İdaresi tarafından Araban İlçesi’ne bağlı Esentepe Köyü’ne 12 derslikli ek okul binası yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Adem İnci, Esentepe Köyü’ne giderek Köy Muhtarı Ömer Karataş ve bazı köylülerle birlikte 2012-2013 eğitim öğretim yılı sonuna inşaatı tamamlanan okulun fiziki yapısında incelemelerde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş, okulun fiziki yapısında yaptığı incelemelerin ardından bir değerlendirme yaptı.

Gündeş, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“12 derslikli Esentepe Köyü İlk ve Ortaokulu, 2012-2013 eğitim-öğretim döneminin sonuna yetişti. Önümüzdeki 2013-2014 eğitim-öğretim yılına açılışı yapılmak üzere okulda eğitim-öğretim yapılması için gerekli olan malzemelerin temini ile idareci ve öğretmen görevlendirilmesi için çalışmalar başlatıldı.”
Esentepe Köyü Muhtarı Ömer Karataş ise taşımalı eğitim ile köylerinden 111 ilkokul öğrencisi, 97 ortaokul öğrencisinin artık sıkıntı yaşamayacağını belirterek, “Köyümüze 12 derslikli modern bir okul kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA