Domates Festivali 8-9 Haziranda Yapılacak

Fethiye'nin Kumluova Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen domates festivali bu yıl 8-9 Haziran 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Domates Festivali 8-9 Haziranda Yapılacak
Bu yıl 26’ncısı yapılacak olan Kumluova Domates Festivali’nde Selda Bağcan ve Hüseyin Kağıt gibi bir çok sanatçı sahne alacak

Domates Festivalinden elde edilecek olan gelir ise öğrencilere bur olarak değerlendirilecek. 8-9 Haziran tarihlerinden gerçekleştirilecek olan 26. Kumluova Domates festivali ile ilgili olarak bilgi veren Kumluova Belediye Başkanı Alim Karaca, “Kumluova beldemizde Öğrencilerimize Burs verme Yararına 08-09 Haziran 2013 tarihlerinde düzenleyeceğimiz 26.Geleneksel Kumluova Domates Festivalimize Herkes davetlidir. Domates festivalimizde çeşitli yarışmalar yapılacak, Folklor ekipleri gösteriler yapacak, Selda Bağcan, Hüseyin Kağıt, Popstar Belgin, Esra Yaman, Mustafa Selçukoğlu konser vereceklerdir. Yapacak olduğumuz festivalden elde edilen gelirler ile maddi durumu zayıf öğrencilerimize burs vereceğiz. Uzaktan yakından tüm vatandaşlarımızı bölgemizin en büyük festivaline bekliyoruz "dedi.

Kaynak: İHA