Ödemiş'te Matbaacılara Bilgilendirme Toplantısı

Ödemişli matbaacılar, eski nikah salonunda bir araya gelerek yeni gelişmelerle ilgili bilgi sahibi oldular.

Ödemiş'te Matbaacılara Bilgilendirme Toplantısı
Efe Ofset öncülüğünde Kiraz, Beydağ, Tire, Bayındır ve Ödemiş’teki “Maliye Anlaşmalı Matbaalara” yönelik olarak yapılan bilgilendirme toplantısı eski Nikah Salonu’nda yapıldı.
Toplantıya İzmir Matbaacılar Odası Başkanı H. Ceyhun Gençtan, Yönetim Kurulu Üyeleri İhsan Recai Öndül, Osman Koçanalı, Ahmet Gürcan, İzmir Defterdarlığı Ulus Grup Müdürlüğü’nden Atilla Göncü, çeşitli şube başkanları ve Ödemiş Vergi Dairesi'nden yetkililer katıldı.

Toplantıda, resmi belge basımındaki yeni gelişmeler, uygulamalar, pratikte karşılaşılan problemler ve matbaaların sorunları dile getirildi.

Ayrıca meslekte yarım asrı doldurarak emekli olan Ödemiş’in en eski matbaacılarından Doğuş Matbaası kurucuları Cumhur Pakkan ve Önder Terün’e ilçeye ve mesleklerine olan katkılarından ötürü birer plaket sunuldu.

Toplantının ardından yapılan soru cevap bölümünde de matbaa sahipleri ve çalışanları; karşılaştıkları sorunlar ve merak ettikleri konuları en yetkili ağızlardan duyma olanağına kavuştular. Toplantının ardından bu tür etkinlik ve toplantıların daha sık yapılmasını dile getiren katılımcılar, “Bu toplantının şehrimizde yapılmasında ön ayak olan Efe Ofset Matbaacılık’ın sahibi Metin Dursun’a teşekkür ederiz” dediler.
Kaynak: İHA