Cerrah'tan Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasına Ziyaret

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Osmaniye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Fettahlıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine iade-i ziyarette bulundu.

Cerrah'tan Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasına Ziyaret
Osmaniye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Fettahlıoğlu, Vali Celalettin Cerrah'ın ziyaretinden onur duyduklarını ifade ederek, "Bizler, Osmaniye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası olarak 130 üye sayımızla Osmaniye iş hayatının hizmetinde olan bir meslek gurubuyuz. İş hayatının, tüccarların, şirketlerin sıkıntılarını, sancılarını, onların meslek odaları örgütleri duymadan, biz meslek grubu olarak bunun sancılarını çeken, yeni uygulamaları, yeni kanunları, vergi kanunları, sosyal güvenlik kanunları, iş güvenliği kanunları konusunda bilgilendiren bir meslek grubuyuz. Gayemiz gelişen Osmaniye'de gelişen iş hayatına hizmetlerle cevap verebilmek. Bunun yanı sıra bir meslek kuruluşu olarak Osmaniye'de üzerimize düşen konularda, sosyal sorumluluk gerektiren konularda vazife almaktır" dedi.

Vali Cerrah ise Osmaniye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığına yeniden seçilen Mustafa Fettahlıoğlu'na hayırlı olsun dileklerini sunarak, "Osmaniye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerimize başarılar diliyorum. Hepimiz Osmaniye'ye hizmet için çalışıyoruz. Osmaniye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın da Osmaniye'ye hizmet yönünde önemli çalışmaları olacağından eminim" diye konuştu.

Kaynak: İHA