Başkan Ergün Optimus Kafe’yi Açtı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler Dul ve Yetimler Derneği tarafından hizmete sunulan gazi ve şehit yakınlarının işletmesini üstlendiği Optimus Kafe’nin açılış töreni gerçekleşti.

Başkan Ergün Optimus Kafe’yi Açtı
Topçu Asım Mahallesi'nde bulunan Optimus Kafe'nin açılış törenine Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil, Manisa İl Jandarma Komutanı Mustafa Doğru, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Berk İçelli,Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler Dul ve Yetimler Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş katıldı.

Açılış töreni öncesi Manisa Şehzadeler Mehteri katılanlara konser verdi. Ardından Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün hayırlı olsun dilekleri ile açılış kurdelesini kesti. Başkan Ergün açılışta yaptığı konuşmada, “Ümit Taydaş’ın ve yönetici arkadaşların bizzat organize ettiği ve değişen Manisa’da vatandaşlara hizmet etme noktasında güzel bir mekan olacağına inanıyorum. Ben kendilerini bu çalışmalarından dolayı ve bugüne kadar vermiş oldukları bu dernek kapsamındaki ailelerimize verdiği bütün hizmetlerden dolayı tebrik ediyorum. İnşallah bol kazançlar olur. Çok daha güzel hayırlı hizmetler noktasında bu çalışmalar devam eder. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan Ergün'e desteğinden dolayı teşekkür eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler Dul ve Yetimler Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş, "Biz arkamızda bu desteği görüyoruz. Bundan sonra da çok daha iyi işler yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA