Pişkin: 'siyaseti, Halka Hizmet Olarak Görüyoruz'

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Çukurova Belediye Başkanlığına aday adayı olan eski Adana İl Sağlık Müdürü Dr. Alper Pişkin, "Biz siyaseti, halka hizmet olarak görüyoruz" dedi.

Pişkin: 'siyaseti, Halka Hizmet Olarak Görüyoruz'
Pişkin, Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Eczacı Nuri Cesurer ile birlikte TEB 4. Bölge Adana Eczacı Odası Başkanı Ersun Özkan’a ziyarette bulundu. Görüşmeye oda yönetim kurulu üyeleri Fatih Bektaş, Yeşim Akkaş, Gülşah Yılmaz ve Genel sekreter Mürsel Yalbuzdağ da katıldı.

Yerel yönetimlerin halkı temsil eden her kurumla işbirliği yapması gerektiğini, ancak bu şekilde yapılan görevin amacına ulaşabileceğini vurgulayan Dr. Pişkin, önce aday, ardından da belediye başkanı olması halinde belediyenin kapısının herkese açık olacağını ifade etti.

Başarının bir ekip işi olduğunu belirten Dr. Pişkin, Çukurova'yı layık olduğu noktaya taşıyacaklarını vurguladı.

Uzun yıllar bir sağlıkçı olarak görev yaptığını, insanları iyi tanıdığını ve yaşadığı sıkıntıları bildiğini belirten Pişkin, Eczacı Odası Başkanı Ersun Özkan’a, "Seçimler neticesinde iyi bir sonuç aldığımız takdirde, belediyemizin kapısı size hep olacaktır" şeklinde konuştu.

Pişkin, şöyle devam etti:
"Biz siyaseti, halka hizmet olarak görüyoruz ve halka hizmet eden her kuruma, odalara desteğimiz sürecek. Bizim ilim ve irfan sahibi insanlara ihtiyacımız var ve bu konuda bize ve size büyük görev düşüyor."
İnsana bir sağlıkçının gözüyle bakmanın çok farklı ve anlamlı olduğunu ifade eden Dr. Pişkin, "Keşke siyasetle uğraşan daha fazla sağlıkçı olsa" temennisinde bulunarak, “O zaman görülecektir ki ülkemiz ve kentlerimiz daha sağlıklı ve yaşanabilir olacaktır" diye konuştu.

TEB 4. Bölge Adana Eczacı Odası Başkanı Ersun Özkan ise, "İlimizde önemli hizmetlerde bulunan, değerli müdürümüz Alper bey gibi insana değer veren siyasetçilere ihtiyacımız var. Yerel yönetimler Meslek Odalarını ve aklıselim insanları yanlarına almalı, yapılması gereken hangi alanda hizmet verilmek isteniyorsa o alanda yetkin kişilerin görüşlerine mutlaka başvurulmalıdır. Alper beyin bu konudaki duyarlılığı çok önemli. Biz bir meslek örgütünü temsil eden kurumlar olarak, her siyasetçiden, yöneticiden bunu bekleriz" diye konuştu.

Kaynak: İHA