Milli Eğitim Bakanı Avcı, Öğretmenlerin Sorunlarını Dinledi

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, okula gönderilmeyip tarlada çalıştırılan çocuklara yönelik ciddi çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Avcı, Öğretmenlerin Sorunlarını Dinledi
Avcı, Şanlıurfa Endüstri Meslek Lisesi toplantı salonunda öğretmenlerle biraraya gelerek sorunları hakkında bilgi aldı. Toplantıya, Şanlıurfa Milli eğitim Müdürü Metin İlci ve öğretmenler katıldı.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı sonrası kısa bir açıklama yapan Avcı, ”Okula gitmesi gerekirken tarlada çalıştırılan çocuklara yönelik ciddi çalışmalar gerçekleştirdik. Milletvekili olduğum Eskişehir'de de mevsimlik işçiler var. Orada da bu sorun yaşanıyor, en kısa sürede çözeceğiz" dedi

Öğretmenlerin sorunlarını dinlemek ve çözmek için bu toplantıyı düzenlediklerini belirten Avcı, "Neler yapabileceğimiz konusunda bilgi alışverişinde bulunduk. Sabahtan bu yana birçok açılış gerçekleştirdik. Şanlıurfa'ya 130 okul kazandırmaya çalışıyoruz" dedi.

Avcı, sıcakta kendisini takip eden basın mensuplarına da teşekkür etti

Toplantı sonunda Bakan Avcı'ya öğretmenler tarafından plaket verildi.

Avcı daha sonra öğretmenlerle toplu hatıra fotoğrafı çektirdi. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'le birlikte Ankara’ya hareket etti.
Kaynak: İHA