Atso ve Akünsem'den İş Güvenliği Uzmanlarına Eğitim

Antalya - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, Akdeniz Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi işbirliğinde iş güvenliği uzmanlarına yönelik olarak "Eğiticilerin Eğitimi" programı düzenleneceğini bildirdi.

Budak, yaptığı yazılı açıklamada, uygulamaya konan yeni mevzuat ile iş güvenliği alanında önemli değişiklikler yapıldığını kaydetti.

Bu kapsamda önemli görev üstlenen iş güvenliği uzmanlarının "Eğiticilerin Eğitimi" programını tamamlamaları gerektiğini belirten Budak, "Biz de bu kapsamda iş güvenliği uzmanlarına dönük eğitim programını ATSO Akademi takvimine aldık. Eğitimin verimli olabilmesi için de katılımcı sayısını 30 kişi ile sınırladık. Eğitim sonunda sınav yapılacak ve sınav sonuçlarına göre katılımcılara başarı sertifikası verilecek" dedi.

Eğitimin 6-29 Haziran 2013 tarihleri arasında verileceğini kaydeden Budak, 3 bölümden oluşacak eğitimin birinci bölümünde eğitim iletişimi, ikinci bölümünde eğitmenin eğitimi anlatılacağını, üçüncü bölümde de katılımcıların sunumlarının gerçekleştirileceğini kaydetti.

ATSO Başkanı Budak, eğitimin en az 40 saatine katılım sağlayan katılımcılara sınav yapılacağini ve başarı puanına göre "Eğiticilerin Eğitimi Başarı Belgesi" verileceğini açıklamasına ekledi.

Kaynak: AA