Köse Belediye Başkanı Aygün'den Açıklama

GÜMÜŞHANE - Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, ilçede başlatılan imar planı çalışmalarında sona gelindiğini bildirdi.

Aygün, yaptığı yazılı açıklamada, ilçenin değişik yerlerinde açılan 41 kuyudan alınan numunelerin Ankara'da yapılacak inceleme sonrası İller Bankası Genel Müdürlüğüne teslim edileceğini belirtti.

Rapor sonucuna göre, şehir plancısı tarafından imar planının işleneceğini ve uzun yıllar kullanılacak bir planına sahip olunacağını ifade eden Aygün, şunları kaydetti:

"İlçemizin daha modern bir kent olarak büyüyebilmesi için başlatılan imar planı çalışmasında sona yaklaşıldı. İlgili firma tarafından yaptırılan jeolojik-jeoteknik araştırma çalışmaları sona erdi. Çalışmanın yarısının hibe olarak İller Bankasınca karşılanmasını sağlayan Milletvekilimiz Sayın Feramuz Üstün'e teşekkür ederim. Sırada atıksu arıtma tesisimiz kaldı. Önümüzdeki günlerde ihalesi gerçekleşecek arıtma tesisimizde yapılması ile altyapı sorunu olmayan bir ilçeye sahip olacağız inşallah. Çalışmalarımızda her zaman bize destek olan değerli Milletvekillerimiz Sayın Doç. Dr. Kemalattin Aydın'a ve Üstün'e teşekkürlerimi sunuyorum."

Kaynak: AA