Ak Parti’nin Ankara’da Eskişehir İstişare Toplantısı

Ankara’da, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, Eskişehir Milletvekilleri Salih Koca, Ülker Can, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ve İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Yapıcı’nin katıldığı Eskişehir ile ilgili bir istişare toplantısı düzenlendiği açıklandı.

Ak Parti’nin Ankara’da Eskişehir İstişare Toplantısı
Milli Eğitim Bakanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıda, Eskişehir gündemini ilgilendiren konular görüşülürken, 2012-2013 eğitim öğretim döneminin sonunda Eskişehir ile ilgili konularda katılımcılar bilgilendirildi.

Toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Süleyman Reyhan, “Şehrimizle ilgili konularda sayın Bakanımızla istişarelerde bulunarak, gündemdeki konuları değerlendirdik. Eskişehir’in eğitim anlamında büyük kazanımlar elde edeceği bir çalışmayı sayın Bakanımız bizlerle paylaştı, önümüzdeki günlerde daha net bir şekilde bu konuları kamu oyu ile paylaşacağız” dedi.

Eskişehir’de süren çalışmaların ve yeni projelerin toplantının diğer gündemleri olduğunu ifade eden Reyhan “Milletvekillerimiz ve sayın Bakanımız bu projeler ile ilgili gerekli takibi yapıyorlar. 2013 Türk Dünyası ile ilgili çalışmalar hakkında TDKB Yönetim Kurulu üyesi başkanlarımız da yeni süreç ile ilgili bilgiler vererek çalışmaların bundan sonra daha çok konuşulacağını ifade ettiler. Eskişehir’i dün olduğu yerden çok daha ileri taşıyacak, Eskişehir’in adını insanlara daha çok andıracak çalışmalar için biz bu toplantıları yapıyoruz” diye belirtti.

Kaynak: İHA