İzka Seçimlerinin En Güçlü İsmi Nezaket Emine Atasoy

İzmir Kalkınma Ajansı’nın yarın yapılacak başkan adaylığının en güçlü ismi hayırsever iş kadını Nezaket Emine Atasoy.

İzka Seçimlerinin En Güçlü İsmi Nezaket Emine Atasoy
İzmir’de sonuçları büyük bir heyecanla beklenen İZKA seçimlerine saatler kaldı. İZKA başkan adaylığı için bir çok farklı isim adaylığını açıkladı.

Adaylar arasında en güçlü olarak iş kadını Nezaket Emine Atasoy ön plana çıkıyor. Yaklaşık 100 kişilik listeden oluşan İZKA Kalkınma Kurulu üyeleri Bakanlar Kurulu kararıyla belirleniyor ve görev süreleri dört yıl oluyor. Üyeler arasında il müdürleri, kaymakamlar, sivil toplum kuruluşu başkanları, ticaret ve sanayi odası başkanları, organize sanayi odası başkanları ile rektörler bulunuyor. 20 yıllık sivil toplum hayatında kent için ulusal anlamda bir çok başarılı projeye imza atan hayırsever iş kadını Nezaket Emine Atasoy, adaylar arasınad en güçlü isim olarak ön plana çıkıyor. Başkan seçilmesi durumunda bir çok projeyi hayata geçireceğini ifade eden Atasoy, “Kentin ünüversiteleriye birlikte uluslararası eğitim projeleri yapmış, gençler için çok sayıda projeler üretmiş, engelli vatandaşlarımıza karşı her zaman duyarlı olmuş ve engelli vatandaşlarımız için projeler gerçekleştirmiş, iş dünyasıyla sanayinin kalkınması için projeler yapmış birisi olarak İzmir halkının her zaman yanında olmaya devam edeceğim” dedi.

Hizmet Gönülleri konfederasyonu Genel Başkanı olan Nezaket Emine Atasoy, aynı zamanda Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı görevini de yürütüyor. Türk iş dünyasının en önemli guruplarından olan Atasoylar Prestij A.Ş’nin sahibi olan Nezaket Emine Atasoy, iş dünyanın bir çok alanın da başarılı faliyetleri ile tanınıyor.
Kaynak: İHA