Veteriner Hekimler Odası Yıllık Değerlendirme Toplantısı Yaptı

Kastamonu Veteriner Hekimler Odası, bir yıllık hizmetlerini değerlendirdi.

Veteriner Hekimler Odası Yıllık Değerlendirme Toplantısı Yaptı
Şerife Bacı Öğretmenevinde gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında konuşan Veteriner Hekimler Odası Başkanı İbrahim Maşalacı, Avrupa Birliği Veteriner Hekim Platformu KUZKA üyeliği 45. Büyük Kongreye katıldıklarını belirterek, burada Kastamonu’yu en iyi şekilde tanıtmaya çalıştıklarını söyledi.

Maşalacı, görevde bulundukları bir yıl içersinde mevzuat ve yönetmelikleri aykırı hareket eden ve haksız rekabet ortamı oluşturan veteriner hekimler hakkında konsey ve tarım il müdürlüğü ekipleri ile birlikte gerekli yasal uygulama kararları alındığını ifade etti.

Kastamonu’da merkez ilçe ile Seydiler ilçesinin dışında bulunan tüm ilçelerde küpeleme çalışmalarını Veteriner Hekimler Odasının yürütmesi noktasında girişimlerde bulunduklarını ve bunun sonucunda başarılı olduklarını aktaran Maşalacı, şöyle konuştu: “Odamıza gelen şikayetleri gerekli mercilere bildirerek takibini yaptık. Ayrıca sonuçlanması için gayret gösterdik. Ayrıca gerekli tadilat çalışmalarının ardından Ziraat Odası’nın karşısında bulunan yeni mekana taşındık. Burada daha nezih ve ferah bir ortamda üyelerimize hizmet sunacağız. Ayrıca İş Güvenliği Yasası gereği iş güvenliği uzmanından bilgilendirme toplantıları düzenledik. Köy Koop ve Veteriner Hekimler Odası arasında daha kaliteli üretim ve hizmet etmek için protokol yapıldı” dedi.

Maşalacı, Veteriner Hekimler Odası’nın şuandaki yönetim olsun önceki yönetim olsun gerek ailelerinden gerekse istirahatlarından fedakarlık yaparak hiçbir maddi ve manevi beklenti içerisine girmeden gönüllülük esasıyla çalıştıklarını ifade etti.

Kaynak: İHA