Boski Kızılağaç Mahallesi İçmeler Mevkii’ndeki Atıksu Hattını Tamamladı

Muğla’nın Bodrum ilçesi Kızılağaç Mahallesi İçmeler Mevkii’ndeki tersane ve konut sahibi bir grup vatandaş, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret ederek atıksu konusundaki problemlerini dile getirdi.

Boski Kızılağaç Mahallesi İçmeler Mevkii’ndeki Atıksu Hattını Tamamladı
Ziyarette, bulundukları mevkiinin Bodrum Belediyesi ile Yalı Belediyesi sınırında olması nedeniyle bu sorunlarının çözümü konusunda bugüne kadar Bodrum Belediyesi’nden her hangi bir talepte bulunmadıklarını ifade eden vatandaşlar, yaz sezonunun gelmesi nedeniyle Başkan Mehmet Kocadon’un Bodrum Belediyesi olarak yaşadıkları sorunlara çözüm getirebileceğine inandıklarını söylediler.

Vatandaşları dinleyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon “Bodrum Yarımadası’nın neresinde olursa olsun bir sıkıntı varsa, bu sıkıntının çözümü için bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da Bodrum Belediye Başkanı olarak elinden geleni yapacağını aktardı ve BOSKİ’yi konuyla ilgili görevlendirdi”dedi.

BOSKİ Müdürü E. Dilek Güralp tarafından yapılan incelemeler sonrasında, bazı bölümleri sert zemine denk gelen 330 metre uzunluğundaki atıksu hattı tamamlandığında yaklaşık 20 hane ve 15 tersanenin sorununun çözüleceği raporlandı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un verdiği emirle başlayan çalışmalar
10 gün içinde tamamlandı, atıksu hattı Kızılağaç Mahallesi İçmeler Mevkii’ndeki tersane ve konut sahiplerinin kullanımına açıldı.
Kaynak: İHA