Ak Parti Gaziantep İl Başkanlığı’ndan GTB’ye Ziyaret

AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu’nu ziyaret etti.

Ak Parti Gaziantep İl Başkanlığı’ndan GTB’ye Ziyaret
GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve yönetimi, AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer ve Yönetim Kurulu Üyelerini kapıda karşıladı.

Yapılan ziyarette GTB Yönetim Kurulu Başkanı Tiryakioğlu, GTB’nin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Birlikteliğin önemine dikkat çeken Tiryakioğlu, “Biz sorumluluklarımızın farkındayız ve bize bir rol biçildi. Bu rolümüzü en iyi şekilde icra etmeye çalışacağız. Tabi sizin gücünüzü biliyoruz. Bizim bu çıktığımız yolda sizin gücünüzü bildiğimiz için sizin desteğinizi almamız şart. Ben desteğinizi rica ediyorum. Şehrin sorunları ile alakalı, borsamızın sorunları ile alakalı daha farklı talepler ile sizlere geleceğiz. Sizlerde desteğinizi verirseniz seviniriz” dedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, şehrin sorunları çözüm noktasında ortak akıl ile hareket edilmesi gerektiğini belirterek, “Daha önce görev yapan ağabeylerimize, kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Çünkü Gaziantep olduğu günden bu yana ortak aklı, birlik ve beraberliği sağlayan bir şehir. Sizin gibi vizyona, firma sahiplerine, şirket sahiplerine ve ufku açık insanların bu makamlarda olmasını çok önemli görüyorum. Gerçekten Gaziantep ile ilgili bir konu olduğunda biz de Ankara ayağında bir araya geliyoruz ve birlikte kararlar alıyoruz. İnşallah Gaziantep'te daha önce olduğu üzere ortak akıl ile hep birlikte Gaziantep için faydalı olan ne lazım ise bunu birlikte karar alıp birlikte yaparız” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, uzun yıllardır görev yapanları unutmamak gerektiğini belirterek, “Burada uzun yıllardan bu yana görev yapan arkadaşlar vardı. Onlara yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etmek gerekir. Neticede bu bir görev değişimi ama önemli bir görevdir. Gaziantep için Ticaret Borsası gerçekten işlevi çok geniş olan vizyonu olan kuruluştur. Bundan dolayı hem geçmişteki yönetime ve sizlere teşekkür ediyoruz. Birde aklı başında insanların vizyonu olan şehirde beli bir yeri olan insanların bu tür sivil toplum örgütlerinde görev alması veya almak istemesi şehir adına çok önemlidir. Geçmişte odalarda seçim olurdu kimsenin haberi olmazdı. Bu sene çok yoğun bir talep vardı. Buda şunu gösteriyor. Bu kurumlar bu şehir için çok önemlidir. İnsanlar artık değişim istiyor. Yeni yüzler yeni ekipler istiyor. İnşallah hayırlısı olur” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmalar sonrası toplu fotoğraf çekimi yapıldı.
Kaynak: İHA