Provokatörler polise ve kamu binalarına saldırdı
İstanbul Emniyeti, Gezi Parkı olayları ile ilgili yeni görüntüler dağıttı.Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP) üyelerine yönelik operasyon anının da yer aldığı görüntülerde, provokatörlerin polise saldırmaları, silahlı ve molotoflu eylemleri dikkat çekti.

Emniyet, Gezi Parkı olayları ve ESP üyelerine yönelik düzenlenen operasyonla ilgili görüntüleri de basına dağıttı.
Görüntülerde ESP üyelerinin karıştığı silahlı ve molotoflu eylemler dikkat çekti. Kayıtlarda ESP üyelerinin molotoflu ve silahlı eylemleri görülüyor. Provokatörler, polise ve kamu binalarına saldırarak hasarlar veriyor.
POLİSİN ESP OPERASYONU KAMERADA
Polisin dağıttığı görüntülerde terörle mücadele ekiplerinin ESP'ye yönelik düzenlediği operasyon da yer alıyor. Görüntülerde özel harekat polisleri ESP bürolarının kapılarını kırarak giriyor. Bürolarda silah, gaz maskesi ve eylemlerde kullanılan çok sayıda malzeme ele geçiriliyor.
